Retro 2000s Party

 

Скъпи колеги,

С рязката промяна на температурите и така променливото време, че в единия ден вали сняг, а в рамките на същия ден можете да си представите, че сте на плажа и пиете по едно ,,коктейлче’’. Дните стават все по-дълги, а часовете все по-мъчителни с наближаването на лятната сесия. Започвате изведнъж да си мислите за добрите и безгрижни  ‘’Old School Days’’ от 2000те, когато с носталгия си припомняте, пеейки и танцувайки под ритмите на Shakira, Snoop Dogg, Rihanna, Beyonce, Backstreet boys, Ricky Martin, Enrique Iglesias и още много други изпълнители. В този ред на мисли нека да си припомним тези ,,епични’’ времена – всеки един от вас е поканен на нашето парти с тема ‘’Retro 2000s’’ по повод Международния ден на здравния работник! Нека се освободим от цялата тежест на следването си и съберем сили, за да приключим успешно семестъра и натрупаме спомени, които да ни утешават в сезона на безсънните от учене нощи. Изводът е – обувайте дънките с ниска талия, кожените поли и розовите очила и да купонясваме като в ,,доброто старо време”.

Домакините на събитието ще са нашите обичани приятели от клуб Theatro. Датата е  6.04.23 (четвъртък) с начален час 23:00.

Традицията трябва да се спазва – DJ Ivo, DJ Aivan и DJ Deni ще бъде на наше разположение, за да ни вкара в ритъма на танца и забавлението.

Очакваме Ви!

Това е частно парти на Медицински университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – Варна, вход свободен за студентите, преподавателите и администрацията на учебното заведение, само срещу представяне на карта от библиотеката, студентска карта или студентска книжка.