За Нас

img

За Нас

„Орган за защита на общите интереси на обучаващите се е Студентският съвет. Той се състои от представителите на студентите и докторантите в Общото събрание на висшето училище.“

Този цитат от Закона за висшето образование задава рамката на функциите на студентските съвети в университетите в България – звено, задължително за всяко едно такова учебно заведение. Ако искате да бъдете част от нас обаче забравете за сухотата на административните текстове (естествено и за тях си има хора, но за това ще говорим друг път), а се подгответе за едно напълно непознато преживяване.

Не смятаме за нужно да представяме структурата за пореден път, нито да си изтъкваме постиженията. Никога няма да отречем значението на добрата теоретична и практична подготовка за бъдещата ви кариера, но за да просперира наистина ви трябва доста по-обширна палитра от качества: Организационни умения, Личностни умения, Екипна работа

//students.mu-varna.bg/wp-content/uploads/2019/10/sc.jpg

Гарантираме ви, че няма по-добро място, където да ги развивате от Студентски съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна. Няма да лъжем естествено, че задачите, свързани със структурата, не са маловажни (а понякога изобщо не са и малко), но всеки, който може да се справи с предизвикателството, е поканен!

Председател на Студентски съвет

Уважаеми колеги, Казвам се Божидар Касабов и съм Председател на Студентски съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ гр. Варна. Добре дошли в нашия официален сайт, чиято основна цел е чрез своята иновативност и качествен дизайн да Ви предостави най-актуалната и важна информация, свързана със студентския живот в нашия университет.

Председател на Студентски съвет
Специалност Дентална Медицина

Структура на Студентски Съвет

Бойко Матев

Бойко Матев

Помощник Председател

Веселина Добрева

Веселина Добрева

зам. Председател за Факултет Медицина

Емануил Тенчев

Емануил Тенчев

зам. Председател за Факултет Дентална Медицина

Димитър Велев

Димитър Велев

зам. Председател за Факултет Фармация

Кристина Куцарова

Кристина Куцарова

зам. Председател за Медицински колеж и ФОЗ

Светослав Стоянов

Светослав Стоянов

Главен Секретар