Новина „Медикафе“ vol. 5

Уважаеми колеги,

Чудили ли сте се какво е да си анестезиолог? А какво е според вас е да си специалист по съдова хирургия? А да си национален консултант по органодонорство и един от най-известните професори в Медицински университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – гр. Варна? А някога задавали ли си сте си въпроса какво е да си световно признат васкуларен хирург с множество специализации както в България, така и в чужбина? Една от най-любимите кампании на АСМБ-Варна се завръща с нови сили за грандиозния финал на „Медикафе“ сезон 1, на което за първи път в историята му, гостите ще бъдат двама професори – проф. д-р Вилиян Платиканов и проф. д-р Веселин Петров.

Асоциацията на Студентите – Медици в България – гр. Варна, съвместно с Асоциацията на Студентите по Дентална Медицина (АСДМ), Асоциацията на Студентите по фармация в гр. Варна (АСФВ) с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – град Варна, провеждат за пети пореден път „Медикафе“. На това събитие, организирано от комитет „Медицинско образование“, ще имате шанса да се запознаете едновременно с две специалности – анестезиология и активно лечение и съдова хирургия и какво е да практикуваш тези вълнуващи професии.

Ако искате да станете част от тази мащабна кампания, да се заредите с мотивация точно преди лятната сесия и да изпиете ароматно кафе в приятна обстановка, заповядайте на 17.05.2018г. от 19:00 часа, в Първа аудитория (на четвърти етаж),сградата на Ректората.

За записване

 

Leave a Comment