Уважаеми колеги,

България е уникална с факта, че притежава свой собствен студентски празник. Въпреки че международният ден на студента се чества на седемнадесети ноември, у нас датата осми декември е била отстоявана не един път като символна дата на университетската празничност.

Сигурно вече се досещате, че след това въведение ще следва покана за тазгодишното издание на едно от най-любимите събития за всички студенти, и няма да сгрешите. Вместо обещания за небивал досега и незабравим купон (какъвто ще бъде), считаме за удачно да подчертаем, че една от основните цели на Студентски Съвет при организацията на празника е той да се отличава от другите. Не считаме, че студентите на едно от най-престижните учебни заведения в България заслужават поредното посредствено празненство, каквито ще могат да се намерят в изобилие на датата.

На колегите, които вече са имали късмета да изпитат емоцията, която е осми декември в Медицински Университет – Варна, искаме да напомним за преживяването с този клип, защото думите са неадекватни да го опишат:

А колегите, които още не са се докоснали до магията, и тези, които копнеят да я изпитат отново, каним на третото издание на Петзвезден осми декември в хотел Интернационал, организирано от Студентски Съвет, за да създадем още ункални спомени:

2013                    2015

Както винаги няма да пропуснем възможността да ви впечатлим, грижейки се това да остане една от най-запомнящите се вечери от следването ви. Специално за вас ще има разнообразна и забавна развлекателна програма, както и едни от най-обичаните български изпълнители които няма да позволят на присъстващите да изпитат дори момент скука.

Както споменахме по-рано, мястото на събитието ще бъде емблематичният за българското северно Черноморие хотел „International” в к-кс Златни Пясъци.

Окончателна информация за срокове за записване, водещ на събитието и изпълнител за вечерта очаквайте до няколко дни!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *