В духа на наближаващите празници студенти от МУ-Варна организираха благотворителен Великденски базар. Събитието се провежда днес – 10 април, и утре – 11 април 2017 г.

Целта на инициативата е набиране на средства за Трудотерапиите към Психиатричните клиники на УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна.
Всеки желаещ да се включи в благородната инициатива може да закупи от великденските ръчно изработени украшения, създадени с много любов, за да донесат надежда и да вдъхнат вяра. Творенията са изработени от пациенти с психични заболявания.

Под мотото „Днешните проблеми са утрешни решения“ кампанията се радва на огромен интерес още през първия ден на провеждането си.

Можете да посетите благотворителните щандове, които са разположени в 3 пункта и ще работят между 9:00 и 14:00 ч.:

  • Сграда Ректорат на МУ-Варна (на 10. 04.)
  • Медицински колеж – Варна (на 10. 04.)
  • УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна (на 10. 04. и 11. 04.)

Освен великденските украшения на базара всеки желаещ може да закупи и рекламни материали, любезно предоставени от МУ-Варна за целите на кампанията. Инициативата е на студенти от Факултета по обществено здравеопазване на МУ-Варна.

Медицински университет – Варна изказва благодарност към всички, които се включват в кампанията и показват солидарност и ангажираност към пациентите с психични заболявания.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *