Уважаеми колеги,

Всеки от нас е имал момент, в който се е чудил какъв студент е бил любимият ни преподавател. А дали той е имал същите проблеми като нас самите? Как се е справял по време на следването си? Как се е решил да стъпи на академичната стълбица и колко усилия му е коствало това? Всичко това ще може да разберем от първо лице.

В тази връзка Асоциацията на Студентите – Медици в България – гр. Варна, съвместно с Асоциацията на Студентите по Дентална Медицина, Асоциацията на Студентите по фармация с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет – Варна „Проф. д-р Параскев Стоянов“  – град Варна организират за първи път „Medicafe“. Благодарение на комитет „Медицинско образование“ ще имаме уникалната възможност да почерпим мъдрост, опит и знания от нашия първи гост: проф. д-р Златислав Стоянов д.м.н. – ръководител на УНС „Физиология и патофизиология“ и заместник – декан към Факултет „Медицина“.

Ако искате да станете част от тази мащабна кампания, да се заредите с мотивация точно преди зимната сесия и да изпиете едно кафе в приятна обстановка, заповядайте на 18.12.2017г. от 19 часа в четвърта аудитория (на първия етаж) в Ректората.

За записване – Александър Митев (0877599512).

Местата са ограничени! Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *