Уважаеми колеги,

Във връзка с изискванията за необходимата подготовка на бъдещите лекари и потребностите в световен мащаб, бихме искали да Ви уведомим, че по инициатива на Медицински университет-Варна и Студентски съвет, в МУ-Варна ще бъде проведен едноседмичен курс по спешна медицинска помощ, в който ще имат възможност да вземат участие студенти от пети курс и стажант-лекари.

В периода 17-23 юли 2017 г. ще се проведе Варненско лятно училище, под наслов „Въведение в спешната помощ“ за студенти по медицина от V и VI курс в две части- теоретична и практическа.

* Теоретична част- 17 и 18 юли 2017 г. от 13:00 ч. в МУ-Варна

*Практическа част- 19-23 юли 2017 г. в ЦСМП- Варна, спешните отделения на УМБАЛ „Св. Марина“- гр. Варна и МБАЛ „Св. Анна“- Варна

Варненското лятно училище по спешна медицина се провежда под патронажа на ректора на Медицински университет-Варна проф. д-р Красимир Иванов и Академичното ръководство на Университета.

Желаещите студенти да заявят своето участие на email: varna_speshna@abv.bg като посочат трите си имена, факултетен номер и курс. Участието е безплатно. Преминалите курса ще получат сертификат за участие.

Крайният срок за регистрация е 13 юли 2017 г.

ПРОГРАМА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *