Легендата гласи, че в навечерието на HALLOWEEN се отваря порталът между реалния и отвъдния свят. Нашата история започва с отварянето на вратите на клуб „Хоризонт – датата, разбира се, е 31.10. (вторник), а началото – 22:30ч.

В навечерието на най-зловещия празник Студентски съвет отново Ви кани на партито, от което ще Ви побият тръпки и ще Ви настръхнат косите !

1. Добра компания
2. Настроение
3. Страх (тайната съставка)
4. Готина музика

Следвайки стъпките, описани горе, резултатът е едно незабравимо Хелоуийн парти!

 

За да аранжира обстановката с подходяща музика, зад пулта тази година ще стои DJ Ivo, а любезните ни домакини от клуб „Хоризонт“ ни предоставят страхотни промоционални пакети и преференциални цени на алкохолните напитки.


Вход свободен само за студенти на Медицински университет-Варна, срещу представена лична студентска карта/книжка!


P.S. Тази година един от Вас ще има шанса да спечели за себе си и компания резервирана маса, аранжирана по подходящ начин в духа на партито! Всичко, което трябва да направите, за да се включите, е да споделите новината от нашата Facebook-страница! Печелившият ще бъде изтеглен чрез жребий на 30.10.2017г.


 

 

 

ПОКАНА

Нощен клуб Хоризонт

Клуб „ХОРИЗОНТ“ отправя покана и предложение, специално за всички настоящи и бъдещи студенти на Медицински университет-Варна, като ги приветства да бъдат постоянни наши гости.

Освен дългогодишните ни успешни взаимоотношения, ние от клуб „Хоризонт“ се асоциираме с най-класния университет в града, а именно с Вашия и предлагаме всеки Ваш възпитаник да ползва 15% отстъпка по всяко време в зимния нощен клуб „Хоризонт“!

Желаем на всички студенти на Медицински университет-Варна успешно дипломиране и се надяваме да се виждаме все по-често!


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *