„Цифровизацията – възможност за растеж на регионите“ е граждански диалог с Мария Габриел, еврокомисар с ресор цифрова икономика и цифрово общество и Емил Радев, член на Европейския парламент от групата на Европейската народна партия (ЕНП), който ще се състои на 28 май 2018 г., от 09:00 до 10:00 часа в х-л „Черно море“- Варна.

Представителството на Европейската комисия в България и Емил Радев, член на Европейския парламент, имат удоволствието да поканят студентите на Медицински университет – Варна на публичен дебат посветен на цифровизацията. Ще се радваме, ако се включите в събитието и се възползвате от възможността да зададете своите въпроси.

Във фокуса на събитието ще бъдат младите хора и техните перспективи в дигитална Европа. Как ще изглежда цифровото бъдеще на ЕС, какви умения трябва да имат европейците, за да отговорят на изискванията на една все по-бързо променяща се
среда, какво представлява новата програма „Цифрова Европа” и какви опасности крие кибертероризмът са само част от въпросите, които ще се дискутират с еврокомисаря
Мария Габриел и с българския евродепутат Емил Радев.

Във връзка с мерките за сигурност каним гостите да бъдат в залата на събитието не по-късно от 08:45 часа. Събитието е със задължителна предварителна регистрация онлайн на следния линк: http://bit.ly/EUdialogues0528 , който ще бъде достъпен до 12:00 часа на 27 май 2018 г. Регистрационната форма ще остане отворена до достигане капацитета на залата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *