Пилотно издание на International Dental Online Series

 

Скъпи колеги,

имаме удоволствието да Ви поканим ВСИЧКИ студенти от МУ-Варна (специална покана за тези, които следват ДЕНТАЛНА медицина) – от българската, и от английската програма.

Pазвълнувани сме да ви представим нашата НОВА инициатива: Международна дентална поредица – ONLINE . Това е платформа, чрез която ще достигнем до зъболекари по цел свят, специализирани в различни области на денталната медицина, от които ще черпим вдъхновение като студенти и бъдещи зъболекари!

Официално представяме нашия първи гост-лектор в международната дентална поредица, д-р Алекс Раухани, познат още като д-р Smile. Д-р Smile специализира козметична стоматология , той е университетски преподавател в университета Wits в Южна Африка, също така създава Project Smile Africa @projectsmilesa, програма предлагаща „красива усмивка“ на хората в неравностойно положение. Д-р Smile е не само талантлив зъболекар… Той е всестранно развита личност – изработва бижута @shohrehcustomade, прави музика под псевдонима LEXLEO и много други.

Събитието ще се проведе в ицяло онлайн среда на 02.12./четвъртък/ от 19:30 часа, а записалите се в гугъл формата ще получат инструкции за онлайн стаята.

Линк за записване: ТУК!
Очакваме Ви!