PharmCafé vol. 2

Уважаеми колеги,

За нас е огромно удоволствие да Ви поканим на  коледното  издание на „PharmCafé”. Този път кафето ще е два пъти по-силно, защото наши гости ще бъдат двама уважавани специалисти в своята област – доц. Величка Андонова д.ф, технолог и aс.маг.фарм. Иво Куманов.

Доц. Величка Андонова,  ще сподели с нас какви са отговорностите  да си Ръководител на катедра и заместник-декан на факултета по Фармация. С над 40 научни труда и повече от 45 участия в научни конгреси и член на Комисията по качество към БФС; Editorial Boardof Austin Journal of Analytical and Pharmaceutical Chemistry.

Ас. маг. фарм. Иво Куманов, ще ни потопи в сферата на организация и икономика на  аптечната практика и фармацевтичния бизнес. Над 20 години е в сферата на фармацевтичната индустрия,  като е заемал длъжностите: медицински представител Smith Kline Beecham, медицински представител, продуктов специалист и продуктов мениджър в Rhone-PoulencRorer, Aventis Intercontinental, Sanofi – Aventis, национален мениджър продажби Pfizer Luxemburg Sarl Branch Bulgaria.

С чаша топло кафе и предколедно настроение Ви каним да се присъедините към нашето онлайн събитие, което ще се проведе с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет „Проф.д-р Параскев Стоянов“- Варна,  Асоциацията на студентите медици в България – Варна и  Асоциацията на студентите по Дентална медицина – Варна (АСДМ).

Дата: 14.12.2020 /понеделник/

Място: Blacboard /очаквайте линк към събитието/

Час: 18:00

Очакваме Ви!