PharmCafé

Уважаеми колеги,

 Настъпи моментът, в който с огромно удоволствие Ви съобщаваме, че дългоочакваната кампания на АСФВ – „PharmCafé” вече е факт! Всеки от нас се е чудил какъв студент е бил любимият ни преподавател. Дали е имал същите проблеми като нас? Как се е справял по време на следването си? През какво е преминал, градейки кариера?  Интересно ли Ви е да узнаете какви са предизвикателствата съпътстващи ръководенето на Факултета по Фармация и ключът към успешна реализация?

 Всичко това, ще сподели с нас първият гост-лектор Проф. Диана Иванова, д.б.н.,  декан на факултета по фармация (2012-2020). Член на Висшия съвет по фармация към Министерство на здравеопазването от 2015 г, както и в редица научни организации; участия в множество  проекти, програми, специализации и работа в чужбина.

С чаша топло кафе и хубаво настроение Ви каним да се присъедините към нашето първо събитие, което ще се проведе с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет „проф.д-р Параскев Стоянов“- Варна,  Асоциацията на студентите медици в България – Варна и  асоциацията на студентите по дентална медицина – Варна (АСДМ).

Дата: 18.11.2020/сряда/
Място: Blackboard

Час: 18:00

Очакваме Ви!