Петък 13-ти с театър „Инфаркт“

Скъпи колеги,

С току-що отминалия 8-ми декември и задаващата се зимна сесия е неизбежно отново да бъдем погълнати от сивото си ежедневие. Дори и тези обстоятелства обаче не могат да помрачат ентусиазма на нашите колеги на театрален клас „Инфаркт”, който отново се задава с поредната порция цветно настроение за Вас!

 За целта актьорите с подкрепата на Студентски съвет и ръководството на Медицински университет – Варна Ви канят да станете част от едно необикновено събитие, където театърът е безгранично понятие, а палитрата от емоции е по-наситена отвсякога.

Този път актьорите на трупата са изправени пред необикновени предизвикателства, за да покажат своите таланти и способности и да Ви отнесат в атмосфера, в която сценарият е въпрос на лична интепретация.

В нашата импровизирана „работилничка за експерименти“, ще бъдем пренесени в царството на животните, ще си припомним заедно детските щуротии, ще припознаем любимите си известни личности, ще бъдем погълнати от пъстротата на различни етюди.

Заповядайте на 13.12.2019г.(Петък) от 19:00 часа във II-ра аудитория (сграда Ректорат) и надникнете зад завесите на театъра, отразен през очите на нашите актьори.

Очакваме Ви!