НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ ‘‘ЖИВЕЙ ДЪЛГО – ХРАНИ СЕ ЗДРАВОСЛОВНО‘‘

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че за поредна година Асоциацията на студентите по Фармация във Варна организира Национална кампания ‘‘Живей дълго – храни се здравословно’’ като тя има за цел да промотира здравето и да информира населението за здравословния начин на живот. Тазгодишната тема е “Храната като имуномодулатор. Как да подхраним организма си и подсилим имунитета си по време на епидемии.”

Кампанията ще се проведе на  19 април 2021 г. /понеделник/ на пункт, разположен в началото на Морската градина. Там студентите ще информират гражданите и посетителите на града за храните като естествени имуномодулатори и как те могат да подпомогнат нашата имунна система, както и ще се подаряват зелени ябълки – символ на кампанията.

Събитието ще се проведе с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет „Проф.д-р Параскев Стоянов“- Варна,  Асоциацията на студентите медици в България – Варна и  Асоциацията на студентите по дентална медицина – Варна.

 

ЗА ЗАПИСВАНЕ:


Пункт „Морска градина“ на 19 Април /понеделник/ от 13:00 до 15:00ч.

Координатор: Дебора Съботинова

Желаещите да участват трябва да се обърнат към координатора най-късно до 18.04.2021г. , изпращайки следните данни: Име, специалност, курс, факултетен номер, facebook, e-mail; час, в който могат да присъстват.

ОЧАКВАМЕ ВИ!