Ms and Mr MU-Varna 2019 „Secret agent edition“ + End of the Semester Party

Уважаеми колеги тайни агенти, слушайте внимателно, няма да повтаряме!

Наближава денят, в който ще бъдат отличени най-изявените агенти на Медицински университет – Варна, а именно датата на самият конкурс – 20.05.19 г. /понеделник/. Всеки, дори и да не е шпионин, е поканен да отбележи най-[без]паметното събитие от 20:00 ч. в клуб Summer CULT.

Освен блестящото представене на изявените агенти, за зрителите ни през вечерта сме приготвили и уникална развлекателна програма, която вече е време да разсекретим:

Хореографията на Creators ще смае всички присъстващи. Освен че екипът им се е погрижил за движенията на нашите избраници, самите те са се упражнявали неуморно с танци, които ще преставят за пръв път пред аудитория.

За началник на секретните ни служби сме поканили не друг, а небезизвестния Метин Енимехмедов. Хонорарът му бе доставен в куфарче с комбинация от 79 цифри и пръстов отпечатък на безименен остров край брега на Малта, само за да може той да Ви остави безмълвни в заветната вечер.

Програмата ни, естествено, далеч не се изчерпва с тези изпълнения, но сме подписали договор да не разгласяваме повече информация. Можем обаче бегло да споменем, че ни очаква и изпълнение от агент с кодово име „Синатра“ , както и огнена препратка към една кралица, която вече предпочита да управлява посредством страх.

Музикалният фон далеч не е пренебрегнат от нас. За събитие от такъв калибър считаме за нужно да изкараме ветераните от запаса. DJ Ivo и DJ Ivan ще съсекат тъмнината (или май беше „ще сцепят мрака“) и ще позволят на посетителите да се забавляват до първи зори, все едно че след седмица не идва сесията.

Сега е моментът да напомним, че наградите за „любимец на публиката“ се решават изцяло от Вас – драги колеги. Напомняме Ви да гласувате за визитките на Вашия фаворит, за да може той да се пребори с другите агенти.

На добър час на всички участници, останалите колеги очакваме с нетърпение в понеделник!