Medicafe vol. 4

Уважаеми колеги,

„Чудили ли сте се какво е да си военен лекар? А какво според Вас е да сте един от най-известните лекари, завършили Медицински Университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – гр. Варна? Или пък какво е да си полковник с многобройни военни мисии в най-размирните точки на света? А задавали ли сте си въпроса какво е да си едновременно специализант по Ортопедия и Травматология и асистент към катедрата по Анатомия? Една от най-любимите кампании на АСМБ-ВАРНА се завръща с нови сили за следващото „Медикафе“, което ще бъде още по-добро и за първи път в историята му ще имате уникалната възможност да станете част от едновременно посещение на двама гости –полковник доц. д-р Пламен Минчев и д-р Станислав Морфов.“

Асоциацията на Студентите – Медици в България – гр. Варна, съвместно с Асоциацията на Студентите по Дентална Медицина (АСДМ), Асоциацията на Студентите по фармация в гр. Варна (АСФВ) с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – град Варна, провеждат за четвърти пореден път „Медикафе“. На това събитие, организирано от комитет „Медицинско образование“, ще имате шанса да се запознаете с Ортопедия и Анатомия и какво е да се докоснеш до тези вълнуващи специалности.

Ако искате да станете част от тази мащабна кампания, да почерпите опит от един млад лекар, неговия опитен наставник и да изпиете едно кафе в приятна обстановка, заповядайте на 17.04.2018г. от 19:00ч., в Първа Аудитория (на четвърти етаж), сградата на Ректората.

ЗА ЗАПИСВАНЕ

Leave a Comment