Конкурс „Мис и Мистър“ МУ-Варна 2017 – официално съобщение

Уважаеми колеги,

Вече втора седмица участниците в конкурса „Мис и Мистър МУ-Варна“ 2017 се подготвят усилено и ежедневно, гонейки целта да покорят подиума на “X Disco Club” (екс-клуб “Xtravaganza”) този четвъртък (18.05.)

Разбира се, има и още няколко части от пъзела, които ще допълнят атмосферата на сцената, а именно нашите специални гост-изпълнители.
На Вашето внимание представяме и кратък обзор за събитието: Вечерта ще бъде открита от варненските хип-хоп танцьори Creators, които приеха предизвикателството да разчупят дори собствения си стил в духа на тематичното „Кабаре“ в това издание на конкурса. Ще вплетем и българската традиция чрез танца на фолклорно-танцовия ансамбъл на Медицински университет – Варна с ръководител Диана Димитрова. На сцената ще свалим маските и повдигнем максимално настроението с изпълненията на Deep Zone Project ! А минути преди грандиозния финал ще се възнесем високо с акробатите от „Арт Да“.

И да не забравяме два от най-важните елемента, които ще подчертаят елегантността на цялото събитие – нашите водещи ! А тази година това са актрисата и една от най-елегантните светски фигури- Теодора Духовникова, която ще застане рамо до рамо с небезизвестния актьор, водещ на различни формати, джентълменът, достоен за истинска дама – Владимир Карамазов !

И искаме да Ви напомним, че все още можете да гласувате за „Любимец на публиката“ и „Любимка на публиката“, като харесате видео-визитката на Вашия фаворит на страницата ни във Facebook, като крайният срок е 21:00ч., четвъртък, 18 май !

Очакваме Ви в четвъртък в X Disco Club (екс-клуб “Xtravaganza”), Плажна алея, от 21:00ч. !

Leave a Comment