International Food Festival (втора новина)

Затегнахте ли вече коланите?

Излитаме… Надяваме се, че сте взели всичко необходимо. Нямаме нужда от тежки сакове или широкополи шапки на розови цветчета. Достатъчни са ни лъжица, вилица, една дълбока чиния и празен стомах за дългоочакваното ни кулинарно околосветско пътешествие.

Остават броени дни до International Food Festival! Събитието, което ще ни отнесе в далечни земи и ще вълнува вкусовите ни рецептори още дълго след това.

Начална точка на обиколката: „Black Sheep Games”

Кога? : 18.04.2019 г. /четвъртък/

Час: 21:00 ч.

Приключението Ви ще започне на входа на заведението, с получаването на специален паспорт, с който ще спечелите награди и ще гласувате за най-добро представяне на страна, както и за най-вкусно ястие (стр.5). Ваши екскурзоводи ще бъдат колегите ни от 9 различни държави. Те са Ви подготвили най-неустоимите хранителни изкушения и много любопитни географски факти.

Отборът на страната с най-много гласове ще бъде награден от Студентски съвет. Рецептите на ястията, които са се харесали най-много ще бъдат качени на https://students.mu-varna.bg/.

При посещение на всяка една от държавите, ще получите печат от съответните отговорници (на стр.2, стр.3 и стр.4 ). Съберете всички печати и представете своя паспорт на бара. Така ще спечелите една малка награда!

Изненадите ни не спират дотук! В 22:30 часа ще започнат състезателните игри за всички кулинарни ентусиасти. Горещо Ви препоръчваме да се включите в предизвикателствата, защото сме подготвили страхотни награди!

За подобаващ финал на пътешествието, каним всички Вас, след 23:30 часа, да се качите на 3 етаж, където ще продължим купона с музика и танци в „Black games” . Специално за студентите на Медицински университет – Варна ще бъде предоставено промоционално меню.  За доброто Ви настроение ще се погрижи неотразимият DJ Ivo.

Важно: Не забравяйте да гласувате като пуснете своя вот в урните, разположени на входа на заведението! Победителите ще бъдат обявени в 23:00 часа!

Очакваме Ви !  

Това е частно събитие на Медицински университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – Варна, вход свободен за студентите, преподавателите и администрацията на учебното заведение, само срещу представяне на карта от библиотеката, студентска карта или студентска книжка.

Дизайн и оформление на постера : Цветан Раев