International family club

Скъпи колеги,

Дългоочакваната ни мечта най-накрая оживява! С гордост представяме срещите на “International family club“, където ще можете да упражните езиковите си умения, докато създавате приятелства и се справяте с игри и предизвикателства.

Може да попитате каква е целта на всичко това? През последните години англоезични и българоезични студенти живяха и учиха заедно в този университет и въпреки това на много от нас едва ни се е отдавала възможността да общуваме с хора от другата програма. Понякога това се е дължало на факта, че часовете ни са разделени; понякога поради това, че посещаваме различни събития и най-често, защото правилната възможност е липсвала.

Тя вече е тук! “International family club” ще събере заедно български и чуждестранни студенти, за да упражняват и усъвършенстват  езиковите си умения, да открият нови приятелства и да създадат изцяло нова връзка между двете програми така, че най-накрая да се наслаждаваме на студентските си години като част от едно общество! Припомнете любимите си испански думи, флиртувайте на френски или проведете красива дискусия на италиански.

Първата ни среща ще се проведе на 05.11.2019г. от 19:00 в 1-ва Аудитория.

Затова трябва да се регистрирате чрез следната Google форма .

Как ще изглеждат срещите? Подготвили сме различни игри и предизвикателства, които ще помогнат на всеки един от вас да практикува нов език, докато се забавлява и общува с хора от всички курсове.

Колко често ще се провеждат срещите? Настоящият план е да се срещаме на всеки 2 седмици, но в зависимост от вашия интерес и броя на хората, които биха искали да участват в организацията, ще видим какво ще ни донесе съдбата.

Как мога да участвам? Както бе споменато по-горе, попълнете Google формата, оставете езиковите си задръжки вкъщи и бъдете отворени за осъществяване на нови контакти!