Международни дентални серии vol.5

Уважаеми колеги,

Щастливи сме да посрещнем д-р Йеванде в петото издание на нашите международни стоматологични серии. Много бързо д-р Йеванде стана добре позната фигура в денталната индустрия! Тя завършва Peninsula University през 2020 г. Наскоро беше обявена за една от най-влиятелните социални звезди в денталната професия.

Чрез страницата си в Instagram и канала в YouTube тя се фокусира върху популяризирането на денталната медицина в положителна светлина, обучавайки обществеността и подготвяйки кандидат-студентите. Тя е носител на наградата FGDP (Великобритания) за студент на годината по дентална медицина и наградата за представяне на академични случаи, които получи за изключителното си постижение и страст към оралното здраве и стоматологията.

Тя публикува статии, изнася лекции на студенти за Colgate и се появи на корицата на списание Young Dentist Magazine през август 2020 г.  Д-р Йеванде проявява силен интерес към козметичната дентална медицина. Това я кара да започне няколко следдипломни курса и в момента завършва естетична и възстановителна стоматология.

Елате и се присъединете към нас на 19.05 (Четвъртък) от 20:00 часа в Zoom, където д-р Йеванде ще говори за всичко, което трябва да знаете за DFT (Dental Foundation Training). Ако сте студент по дентална медицина, който се интересува от Обединеното кралство след дипломиране  и искате да научите повече за DFT – останете с нас!!

За записване: ТУК.