
Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повечеСкъпи колеги,
За нас е удоволствие да ви поканим да отбележите осми декември със Студентски съвет – любимият празник на студентите! В тази специална вечер наш гост ще бъде Торино и Пашата! Очаква ни вълнуваща програма, изпълнена с много изненади, оглено щоу и вкусна храна, приготвена специално за нас от ресторант „ELAN“! Разбира се, цяла вечер ще се погрижим за музикалните ви желния и поздрави!
Очакваме ви! Бъдете с нас!
Представяме на вашето внимание различни опции за четиристепенно меню, от които можете да направите своето меню индивидуално, което да включва салата, предястие, основни и десерт.
Записването ще протече по следния начин: Кувертът на тазгодишния празник възлиза на 97.00 лв, които могат да бъдат заплатени в периода 20.11 - 21.11 от 14:00 до 18:00 ч и 24.11 до 26.11 от 10:00 до 13:00 ч. в офиса на Студентски съвет (стая 213 в сграда Ректорат). Местата са ограничени, така че побързайте.
Важно!!! Заведението позволява вноса на определено количество бутилки алкохол, които задължително трябва да бъдат с бандерол!
Официалният начален час на събитието е 19:00 ч.
Лятна салата 400гр.
Розов домат, краставица, печен пипер, краве сирене, маслина “Таджаска” и червен лук
Салата ÉLAN 350гр.
Свежи салати с авокадо, шарена киноа, чери домат, артишок, гриловани морски дарове и соево-горчичен дресинг
Салата с еленски бут 350гр.
Розов домат, краставица, трюфел разядка, еленски бут и маслини “Каламата”
Домашен кашкавал с хрупкава коричка, сладко от горски плодове и сусам — 200гр.
Хрупкави калмари и скариди ÉLAN с маслено-зехтинов сос — 200гр.
Пиле “Салтимбока” с пюре от батат, полято със сладък винен сос — 300гр.
Свинска вратна пържола със шафранов ориз, маринована сливия и червен лук със сумак, полят с печен сос — 300гр.
Филе лаврак върху канапе от шарена киноа, аспержи и бейби спанак, поляти със сос “Холандез”
Минерална вода 330 мл
Студентски съвет при Медицински университет - Варна запазва правото си да извършва промени във формата на събитието във всеки един момент.