Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

 Кампания Кръводаряване
Уважаеми колеги,
Да спасиш човешки живот е най-благородното дело, на което всеки един от нас е способен и на което ние като бъдещи здравни специалисти посвещаваме живота си! Но знаете ли, че само в една капка кръв се крие силата да дариш живот. Настъпи моментът, в който всеки от вас можем да се превърне в герой!
„Когато дарява кръв, човек дарява още един рожден ден, още една годишнина, още един ден на плажа или нощ под звездите, още един разговор с приятел, още една усмивка, още една прегръдка – още един шанс.“ – казват от американският червен кръст.
Ние ще допълним с това, че кръвта е един от най-безценните ресурси в медицината. Дарявайки можете да помогнете на безброй много пациенти с редица тежки заболявания.
Затова ние ви призоваваме да дарите – за по-малко от час ще сте участвали в бъдещото спасяване на поне 3 човешки живота! Все пак, не всички герои носят наметало – някои просто даряват кръв 😉.
За да ви стимулираме допълнително и да Ви благодарим за Вашето безвъзмездно добро дело искаме да Ви зарадваме с подарък за всеки успешен кръводарител – едномесечна карта MultiSport! ❤️
Запомнете, че кръводаряването не вреди! То стимулира процеса на обновяване на кръвните клетки и увеличава защитните сили на вашия организъм. Количествено кръвта ще се възстанови за по-малко от 24 часа. ❤️
Студентски съвет към МУ-Варна организира кампания "Кръводаряване", съвместно с Районен център по трансфузионна хематология (РЦТХ-Варна), АСМБ-ВАРНА/Асоциация на Студентите Медици в България-гр.Варна, АСДМ ВАРНА/Асоциация на Студентите- Дентални Медици- Варна, АСФВ / Асоциация на студентите по Фармация във Варна
📅‼️Кампанията ще се проведе в периода 28.10-31.10. в сграда Ректорат, а от 04.11. до 06.11. включително в Медицински колеж.
Очакваме Ви! ✨
Линк за записване: https://forms.gle/uAKWrzYAYtS8Ha6m8
начало