Покана за Фармацевтичен симпозиум на IBCS 2019

Уважаеми колеги,

Желаем да Ви поканим на обновения ФАРМАЦЕВТИЧЕН СИМПОЗИУМ, организиран като част от IV МЕЖДУНАРОДЕН БИОМЕДИЦИНСКИ КОНГРЕС 2019 (IBCS), който ще се проведе в периода 15-18 ноември, с местоположение Форум „Джон Атанасов“, София Тех Парк.

Студентите по фармация могат да се запишат като пасивни или активни участници:

  • ПАСИВНИТЕ УЧАСТНИЦИ имат достъп до всички лекции – и медицински, и фармацевтични. Ще имат възможност също да посетят лабораторията към Педиатрична аптека „Ерудита“, където магистър-фармацевт Антон Вълев ще разясни процеса по приготвяне на лекарства в аптека и ще запознае участниците с най-иновативните апарати, с които фармацевтите работят. В допълнение, взелите участие в конгреса, получават сертификат.
    Таксата за пасивен участник е 15 евро/30 лева
  • АКТИВНИТЕ УЧАСТНИЦИ получават всичко, което и пасивните – лекции, лабтур и сертификат. Представянето на научна разработка може да бъде в една от четирите сесии – Therapy, Surgery, Preclinical & Public Health. Разработките трябва да са на английски език. Срокът за изпращане на абстракти (кратко резюме на Вашата работа), е 31 октомври. На конгреса активните участници представят своята научна разработка под формата на презентация или постер в рамките на 5-6 мин. пред жури.
    Таксата за активен участник е 30 евро/60 лева

За регистрация посетете: https://ibc-sofia.org (Registration->Register->Active participant/Pharmacy Passive Participant).
Не се колебайте и станете част от едно научно приключение! Очакваме Ви!