Парти на първокурсника 2019

 Уважаеми колеги,

Въпреки че лятото е към своя край, лятното настроение обаче е все още тук и е наш стабилен спътник в началото на учебната година. Нежелаейки да нарушава дългогодишната традиция, Студентски съвет Ви е приготвил една [не]скромна изненада, с която да отбележим подобаващо  началото на зимния семестър – Freshman Party 2019.

Поканата, разбира се, е отправена към всички  студенти, както и към членовете на администрацията и преподавателския колектив на Медицински университет – Варна. Присъствието на колегите от първи курс обаче е задължително [преди всичко бъдещите медицински работници трябва да знаят как да разпускат]. Нашите първокурсници предстои да научат какво точно представлява прословутотоПарти на Медицинския„.

За втора година вече, откриващите партито ще бъдат не други – а нашите обичани преподаватели. Ще станете свидетели на умелото им боравене с DJ-ския пулт така, както боравят със скалпели, радиоизотопи, препарати по анатомия и прочие. В състав: Доц. Любомира Коева, д.и – доцент по икономика и управление на здравеопазването, Проф. Д-р Антон Тончев, д.м.н. – професор по анатомия и клетъчна биология, Доц. Радослав Георгиев, д.м.- доцент по образна диагностика и лъчелечение и не на последно място – Проф. Д-р Явор Енчев, д.м.н. – професор по неврохирургия. Сигурни сме, че след изпълнението им, мисълта за пропускане на техни лекции ще бъде изпарена, а изпитите с тях ще минават като песен [молим за извинение за шегата].

Мракът после ще бъде разцепен от мощния бас на 100 KILA. Един изпълнител, който е абсолютно безпредметно да представяме, тъй като всеки един от нас навярно някога си е „надувал“ негово парче. По наши сведения, той идва готов да направи партито ни легендарно, така че бъдете и Вие подготвени.

Тъй като се грижим за всеки детайл, атмосферата през останалата част на вечерта ще бъде също толкова приятна. Всички го познаваме и обичаме – DJ IVO, майстор на партито и тежката артилерия във варненския бранш на озвучителната индустрия. Тук е, за да сме сигурни, че ще запълните танцувалната си квота.

Може би вече е време да споделим мястото и времето на събитието. Щедър домакин е популярният нощен клуб-  PORTe, разположен на Морска гара, където гостите на нашия красив град ще могат да се насладят на пристанището и лодките на университета [за тях, някой друг път].  Датата е 19.09.2019 г. /четвъртък/ [пригответе си воля, тези с упражнения рано в петък], a часът – 22:30. 

Това е частно парти на Медицински университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – Варна, вход свободен за студентите, преподавателите и администрацията на учебното заведение, само срещу представяне на карта от библиотеката, студентска карта или студентска книжка.
Студентски съвет не допуска правенето на предварителни резервации, така че при желание за определение места – моля, елате в обявения начален час.

Очакваме Ви с нетърпение…

Дизайн и оформление на постера: Цветан Раев.