Freshman Party 2018


Уважаеми колеги,

В първата новина по повод организацията на Студентски съвет по посрещането на първокурсниците загатнахме едно събитие, поставящо началото на календара ни за зимния семестър, а именно прословутото Freshman Party. За тези от Вас, които се колебаят за какво говорим – това е партито, олицетворяващо най-ясно качеството на мероприятията от културно-масово естество, на които могат да се насладят студентите на нашия университет. Забавата и незабравимите моменти са гарантирани, а сега малко и за това, какво може да очаквате в сряда…

Наш щедър домакин е клуб Avenue, напълно познат на възпитаниците на МУ-Варна, които неведнъж са танцували до зори там. Като жест на заведението към студентите на най-добрия медицински университет у нас [активно работим да стане и по света], консумацията в клуба ще бъде на половин цена. Напомняме Ви, че датата е 19.09.18 /сряда/, а началният час – 22:00 ч.

Радостни сме да Ви споделим, че това издание на Freshman Party има специален „елемент“ на изненада. За пръв път в България [почти сме сигурни] изпълнителите на студентското празненство ще бъдат не други, а част от нашите обичани преподаватели. Ще станете свидетели на умелото им боравене с DJ-ския пулт така, както боравят със скалпели, анестезиологични апарати, препарати по анатомия и прочие. В състав: Доц. Любомира Коева, д.и – доцент по икономика и управление на здравеопазването, Проф. Д-р Антон Тончев, д.м.н – професор по анатомия и клетъчна биология, Проф. Д-р Вилиян Платиканов, д.м.н – професор по анестезиология, спешна и интензивна медицина и не на последно място – Проф. Д-р Явор Енчев, д.м.н. – професор по неврохирургия. Те ще ни обучат как наистина да се наслаждаваме на живота, затова не пропускайте шанса да се докоснете до уникалния стил на някои от най-отявлените наши хабилитирани лица.

Другата част на вечерта е поверена в сигурните ръце на един от най-свежите, най-известните и най-неудържимите на сцена изпълнители в момента, а именно прословутия Криско. Очаквайте пресните му хитове, както и най-популярните му минали парчета, да бъдат изпълнени специално за Вас. Помислили сме и за Вашите музикални предпочитания, които за задача да удовлетвори има специално DJ Ivo. Инструктирани са да не Ви дава и момент почивка от забавата, така че единственото притеснение трябва да бъде дали Вие може да издържите…

Това е частно парти на Медицински университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – Варна, вход свободен за студентите, преподавателите и администрацията на учебното заведение, само срещу представяне на карта от библиотеката, студентска карта или студентска книжка.
Студентски съвет не допуска правенето на предварителни резервации, така че при желание за определение места – моля, елате в обявения начален час.

Очакваме Ви с нетърпение…

Дизайн и оформление на постера: Цветан Раев