Кампания „Евромеланома“ 2022

На 13 Май (петък с интервал на провеждане: 10:00 – 12:00ч.) студентите от Медицински университет – Варна ще информират гражданите за това какво представлява меланомът и кога и къде БЕЗПЛАТНО да се консултират с дерматолог. Локацията на кампанията е началото на Морската градина, където ще се раздават флаери с информация за заболяването и списък с участващи дерматолози във Варна. Всеки, който има съмнително изменение на повърхността на кожата си, подобно на бенка, незаздравяваща рана или друг тревожен обрив, може да се консултира безплатно със специалист дерматолог.

В кампанията могат да вземат участие ВСИЧКИ студенти на МУ – Варна, като се запишат при съответните отговорници на пунктовете.

Краен срок за записване е 12 Май до 21:00.

За записване: Наталия Димитрова

Желаещите да участват трябва да се обърнат към съответния координатор на пункта, изпращайки следните данни: име, специалност, курс и факултетен номер, facebook, e- mail; час, в който могат да участват (интервал от минимум 1 час).

 

Събитието се организира от Асоциацията на студентите по фармация – Варна (АСФВ), съвместно с Асоциацията на студентите-медици в България – Варна (АСМБ-Варна), Асоциацията на студентите-дентални медици – Варна (АСДМ), с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна