Парти за Деня на здравния работник и BSYSB 2018

Уважаеми колеги,

Както вече сте запознати, остават броени часове до началото на шестото издание на Черноморски симпозиум за млади учени в сферата на Биомедицината. Във връзка с това и с професионалния ни празник, който отбелязахме на 7-ми април, Студентски съвет към Медицински университет – Варна реши да обедини празненствата за двете събития в едно – а именно World health day party!

Всички възпитаници и служители на нашето учебно заведение са поканени, заедно с гостите на BSYSB 2018, да се забавляват заедно в наскоро отворения, но вече култов Club Dolby Theatre на 13.04.2018г./петък/. С грижата за Вашето настроение и гарантирано незабравимо прекарване са натоварени небезизвестните CкандаY. Начален час на празненството – 23:00ч. Специално за комфорта на нашите гости са осигурени промоционални пакети от заведението.

Събитието е частно парти на Медицински университет – Варна, входът е възможен само срещу представяне на документ, издаден от Университета (карта за библиотека, студентска карта…). За гостите на BSYSB 2018 – необходимо е да бъде представен бадж при влизане в заведението!

Дизайн и оформление на постера: Цветан Раев

Leave a Comment