ДентаКафе vol. 3

 

Уважаеми колеги,

Асоциацията на студентите по Дентална медицина – Варна с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет – Варна, АСМБ-Варна и АСФВ с гордост представя коледното издание на най-новата си кампания – „Дентакафе”.

Това събитие цели скъсяването на дистанцията между студентите и техните любими преподаватели, като представя вторите в среда, различна от академичната. Този вид опознаване на нашите ментори спомага за по-добрата колаборация с тях, по-леко протичащ учебен процес и в крайна сметка по-приятна работна среда.

Гостът, с когото ще Ви запознаем на предстоящото събитие, е Ръководител на катедра “ Клиника на протетичната дентална медицина” – проф. д-р М. Абаджиев, д.м.н. Освен като доказан специалист в областта си, проф. Абаджиев е сред любимите преподаватели на редица студенти във Факултета по дентална медицина.

Каним всеки заинтересован студент (не само по специалностите, обвързани с Факултет дентална медицина) да присъства на срещата с проф. Абаджиев на 10.12.2019 г. /вторник/ от 18:00 ч. в аудитория Димитър Клисаров на Факултета по дентална медицина.

ЗА ЗАПИСВАНЕ НАТИСНЕТЕ ТУК!

Елате на чаша кафе (или чай) с Вашите любими преподаватели!