ДентаКафе vol. 2

Уважаеми колеги,

Асоциацията на студентите по Дентална медицина – Варна с подкрепа на Студентски съвет при Медицински университет – Варна, АСМБ-Варна и АСФВ с гордост представя второто си издание на най-новата си кампания  – „Дентакафе”.

Това събитие цели скъсяването на дистанцията между студентите и техните любими преподаватели, като представя вторите в среда, различна от академичната. Този вид опознаване на нашите ментори спомага за по-добрата колаборация с тях, по-леко протичащ учебен процес и в крайна сметка по-приятна работна среда.

Гостът, с който ще Ви запознаем на предстоящото събитие е Заместник-декан на факултета по дентална медицина – Доц. д-р Р. Андреева, д.м.н. Освен като един от най-изявените специалисти в областта си, доц. Андреева е един от най-обичаните и уважавани преподаватели във Факултета по дентална медицина.

Каним всеки заинтересован студент (не само по специалностите, обвързани с Факултет дентална медицина) да присъства на срещата с доц. Андреева на 29.10.2019 г. /вторник/ от 19:00 ч. в аудитория Димитър Клисаров на Факултета по дентална медицина.

ЗА ЗАПИСВАНЕ

Елате на чаша кафе (или чай) с Вашите любими преподаватели!