Интерактивен турнир Click’n’Win 2018

Уважаеми колеги,

Отдавна вече видеоигрите заемат своето място сред всички останали видове спорт. Едни от най-големите наградни фондове в световен мащаб са именно за такива състезания. Далеч по-скромно, но все пак драго за нас събитие е нашият собствен ежегоден Click’n’Win турнир. По време на дните на съревнованието, отбори и индивидуални играчи съответно от различни медицински специалности се изправят едни срещу други в избраните дисциплини. Игрите за тазгодишното издание са: FIFA 18, EA sports UFC 3, Hearthstone, DOTA 2, League of Legends и Counter Strike 1.6.

Състезанията ще бъдат проведени на 19-ти /събота/ и 20-ти /неделя/ май от 19:00. Домакин е компютърна зала – DOOM-6, на улица „Отец Паисий“ № 22, до бар Garden.

Желаещите трябва да изпратят писмо на електронен адрес: sport@mu-varna.bg , което да включва конкретната игра, три имена (при отборните игри – име на отбора и капитан и последващата информация за всички играчи), курс, специалност и телефон за връзка.

Турнирът е единствено за студенти от Медицински университет-Варна!

Координатори:

Динко Николов

Тел: 0899 660 122

Георги Бошев

Тел: 0886 759 081

 

Краен срок за записване: 18.05.2018.


Регламент на отделните дисциплини:

I. FIFA 2018

Турнирът ще се играе на конзоли – Playstation 4, като участието е индивидуално. След провеждане на групова фаза ще следва фаза на директна елиминация, чрез която ще се излъчат 1-во, 2-ро и 3-то място. Позволен е изборът на клубни отбори, но не и на национални. Провеждането на отделните срещи допълнително ще бъде уточнено.

 

II. EA sports UFC 3

Турнирът ще се проведе на конзоли – Playstation 4, като участието е индивидуално и една среща продължава до 3 победи от 5 игри. Играе се до две загуби от различни опоненти.

 

III. Hearthstone

Турнирът ще се състои на компютри, като участието е индивидуално, на регион Europe. При регистрация се подава списък с три тестета карти от Standard mode, които играчът ще може да ползва, без да променя. При всяка среща участниците играят, докато един от тях не изгуби и с трите си тестета.

 

IV. DOTA 2

Турнирът ще се проведе във формат 5 vs 5 в режим Captains mode.

 

V. League of Legends

Турнирът ще се проведе във формат 5 vs 5 в режим Tournament Mode на сървър EUNE.

 

VI. Counter Strike 1.6

Играе се отборно, като отборите са от по 5 души. Турнирът ще протече на принципа на директна елиминация, като всяка среща ще се състои на карта de_dust2 от 30 рунда, с изключение на полу-финалите и финалите – на 3 карти (de_dust2, de_aztec и de_inferno) от 20 рунда. Времетраенето на рунд е 1:45мин.


Награди:

Първенец на FIFA 2018 – ваучер на стойност 100.00лв. от Ozone.bg

Първенец на ЕА Sports UFC 3 – ваучер на стойност 100.00лв. от Ozone.bg

Първенец на Hearthstone – ваучер на стойност 100.00лв. от Ozone.bg

Отбор първенец на League of Legends – ваучери на стойност 50.00лв. на всеки играч от Ozone.bg

Отбор първенец на DOTA 2 – ваучери на стойност 50.00лв. на всеки играч от Ozone.bg

Отбор първенец на Counter Strike 1.6 – ваучери на стойност 50.00лв. на всеки играч от Ozone.bg

Всеки, убеден в способностите си, е добре дошъл на Click’n’Win 2018!

Дизайн и оформление на постера: Георги Бошев

Leave a Comment