Пилотно издание на „Анатомия на хумора“ с Комеди Клуб София

Скъпи колеги,

Long time, no see!

Надяваме се, че си прекарвате едно незабравимо лято и сте си починали от лекции и изпити.

Непредвидимостта на обстановката около нас напоследък ни накара да се замислим за всички нереализирани идеи, които сме имали през годините и кое ни е спряло да ги вкараме в действие по-рано. Е – оказа се, че една от тях може да стане реалност още следващата сряда!

Става дума за така актуалния формат, набиращ все по-голяма популярност у нас, а именно „StandUp Comedy night“ със специалното участие на Комеди Клуб София! Клубът е основан през 2015 г. от комедианта Иван Кирков с цел да популяризира стендъп комедията в България. Днес почти няма млад човек в страната ни, който да не е чувал за Комеди Клуба. А нашият прочит на събитието, както винаги, е съобразен с аудиторията и неслучайно ще се проведе под надслов „Анатомия на хумора“.

Специални гости на пилотното издание ще бъдат комедиантите Иван Кирков, Ники Банков и Петя Кюпова.

Мястото е Клуб „Хоризонт“, датата – 25.08.2021 /сряда/, а часът е точно 20:30.

Входът е свободен за студенти, преподаватели и служители на Медицински университет – Варна след предоставяне на съответен документ – студентска книжка или студентска лична карта. Напомняме, че местата са ограничени поради епидемичната обстановка в страната, затова ви молим да запазите своето място, като попълните Google формата по-долу.

 

За записване – ТУК!

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!