Осми декември 2019 г.

Уважаеми колеги,

В студентството ни имаме много поводи за радост и празненство (просто много често ги търсим и намираме). Но никой празник не може да надмине най-очаквания ден от всеки български студент – 5-ти октомври, международния ден на вървенето.

Естествено става въпрос за 8-ми декември. Нашите възпитаници знаят, че могат да очакват една по-класна, по-грандиозна, по-изискана и по-качествена концепция.

Без да хабим ценно време, нека пристъпим към същественото:

Тази година  достоен домакин за нашето празненство е „Клуб на докера“. Тъй като са чували многобройни добри отзиви за нас, те, изпълнени с нетърпение за празненството ни, са подготвили специални менюта за вечерта (кликнете за увеличение):

Разбира се, че нощта ни няма да премине ексклузивно в консумация на храна (няма да ви съдим, ако искате това, но все пак ви приканваме да ставате понякога от масата). Изказването , че партитата ни и озвучителната програма нямат равни, не са просто празни слова…

На ваше разположение…

За вашето забавление…

Ви представяме  СкандаУ.

Често твърдим, че изпълнителите ни нямат нужда от представяне, но определено не е лесно да слушаш българско радио без да попаднеш на тяхна песен. Като наши гости, те ще дадат всичко от себе си, за да направят вечерта достойна за преразказване на внуците ви.

С толкова много суперлативи за изпълнителите ни, не е редно да пренебрегваме и редовните ни вайб-майстори: DJ Ivo и DJ Ivan. Заредени с двойна доза хапливост и повече техника от Масачузетския институт по технологии, те ще гарантират вашето удоволствие.

Никоя празнична програма за нас не е завършена без малка доза шум, огън и искри. Тези от вас, които не знаят за какво говорим ще разберат на място (като заявката ни е за двойно по-голяма илюминация от предходния път, така че ниско прелитащите обекти да се пазят).

Разбира се, пазим някои скрити козове в ръкавите си, но всички обичаме приятните изненади.

И преди да забравим, може би е редно да ви кажем как можете да се запишете:

Кувертът на тазгодишния празник възлиза на 65,00 лв., които могат да бъдат заплатени от 24.10.2019 г. до 31.10.2019 г., всеки делничен ден от 10:00 ч. до 18:00 ч. и на 26.10.2019 ч. от 12:00 ч. до 15:00 ч. в Офиса на Студентски съвет (стая 213 в сградата на Ректората). Бройката на местата е ограничена на 250, като с приоритет са по-рано записалите се!

Държим да отбележим, че на датата на празника, заведението ще има по-лека политика относно вноса на спиртни напитки с бандерол!

Официалният начален час на събитието е 19:00 ч. Студентски съвет при Медицински университет „проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна запазва правото си да извършва промени във формата на събитието във всеки един момент. За повече информация – офиса на Студентски съвет в упоменатите часове в делничните дни.

Дизайн и оформление на постерите: Цветан Раев; Илия-Пресиян Георгиев;