Осми декември 2018 г.

  • Уважаеми колеги,

Вече наближаваме средата на зимния семестър на учебната 2018/2019 г. Както неусетно [за някои] преминаха дните от началото на учебната година, така и зимната сесия скоро ще ни очаква със своите студени обятия. Във времето до тогава обаче ще отбележим любимото събитие на всеки студент, една дата, която заслужава собствено официално представяне – Осми декември!

Тъй като вече сме описвали огромното значение, което има този празник за българските студенти, смятаме да преминем направо към важната информация. Както всяка година, Студентски съвет ще Ви гарантира едно наистина незабравимо изживяване, във формат, уникален за Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна. Както във всяко друго отношение, нашите усилия винаги са насочени към осигуряването на един по-грандиозен, по-изискан, по-класен и в крайна сметка много по-задоволителен краен продукт, избягвайки максимално и най-малката нотка посредственост.

Считаме, че единствен достоен за празненство от този калибър е ресторант „By the Sea”. Както може да се очаква от заведение с такова реноме, всеки вкус и всяка претенция ще бъдат задоволени от майсторите готвачи, а разположението на брега на морето осигурява прекрасна атмосфера за звездния празник на всеки възпитаник на нашия университет.

Меню за празника:

 

Всеки от гостите ни ще може да избере вариант за основно ястие, който трябва да посочи при записването си за празника. Вегетариански опции ще бъдат оповестени в последствие.

Далече обаче не разчитаме храната на Осми декември да е единственото нещо, запечатано в паметта на нашите колеги. След дълги [на моменти разгорещени] полемики, екипът ни успя да се спре на избор за изпълнители на вечерта. Тук е моментът да споменем, че дори и за наше събитие, музикалната програма е уникално разнообразна и сме сигурни, че до края на вечерта, всеки студент ще е прекарал по една „смяна“ на дансига…

Позволете да Ви представим:

Лора Караджова

Певицата от Ballface е с неповторимо сценично присъствие и богат репертоар от хитове. В договора, сключен с нея, има специална клауза, която й забранява, дори за момент да оставя залата без веселие. Тя, заедно с балета си, са обещали да направят уникално шоу, което да бъде запомнено много след заветната дата. С малко помощ от нашите изпълнени с ентусиазъм колеги, сме сигурни, че това ще се сбъдне.

Дара

От дебюта си в „Екс Фактор“ насам, изгряващата звезда е успяла да се наложи като име на българската сцена. Като носител на наградата за най-добра изпълнителка на БГ Радио за 2018 г., нейното място в нашата програма изобщо не е учудващо. Пригответе се за неспирна забава, от момента на излизането й на сцената.

DJ IVO

Всички го познаваме много добре и го обичаме, като единственият DJ, способен да смогне на темпото на нашите студенти. Портфолиото на DJ IVO включва богат набор от партита на МУ-Варна, в това число някои от най-богато посещаваните за последните години. С музика за всеки вкус, настроение [понякога и възраст], DJ IVO никога не разочарова!

С цел да спестим проправянето на път и другите неудобства на колегите, които предпочитат клубната обстановка, сред огромната навалица, която неимоверно ще ги очаква още от входа на тези заведения, на осми декември, сме осигурили на разположението на гостите ни и “Margot’s sea bar”, който се намира на долния етаж от мястото, където ще се проведе вечерята. Заведението ще бъде на разположение специално за нас до 05:00 ч. на 09.12.18 г.

По наше скромно мнение, никоя официална вечеря не е завършена без празнична заря. Колегите ни ще могат да се насладят и на великолепен спектакъл от огън в небето на фона на Черно море дори и от вътрешността на заведението!

Това, разбира се, са само част от изненадите, които очакват нашите гости през Декември!

Кувертът на тазгодишния празник възлиза на скромните 49,00 лв., които могат да бъдат заплатени от 26.10.2018г.до 10.11.2018г., всеки делничен ден и на 10.11 от 09:00 ч. до 18:00 ч. в Офиса на Студентски съвет (стая 213 в сградата на Ректората). Бройката на местата е ограничена на 240, като с приоритет са по-рано записалите се!

Държим да отбележим, че на датата на празника, заведението ще има по-лека политика относно вноса на спиртни напитки с бандерол!

Официалният начален час на събитието е 19:00 ч. Студентски съвет при Медицински университет „проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна запазва правото си да извършва промени във формата на събитието във всеки един момент. За повече информация – офиса на Студентски съвет в упоменатите часове в делничните дни.

Дизайн и оформление на постерите: Цветан Раев; Илия-Пресиян Георгиев