За седми пореден път Асоциацията на студентите по дентална медицина (АСДМ) – Варна организира една от най-успешните си инициативи- кампания „Здрави детски зъбки“.  Тя се осъществява с любезното съдействие на Студентски съвет на МУ-Варна, Асоциацията на студентите медици в България (АСМБ), Асоциацията на студентите по фармация във Варна (АСФВ), Катедрата по детска дентална медицина и ръководството на Факултета по Дентална медицина към МУ-Варна.

Целта на информационно-профилактичното мероприятие е да разясни на децата и на техните родители особената важност на поддържането на оралното здраве. За най-малките участници са подготвени образователни игри, както и запознанство с приятеля на всички деца- героят „Супер Зъбчо“.

В рамките на инициативата ще се проведе и записване за безплатни профилактични прегледи на територията на Факултета по дентална медицина към МУ-Варна. Кампанията ще се проведе на 22-ри Октомври от  11.00 до 14.00ч. на територията на Варна мол и от 15.00 до 18.00ч. в Гранд мол Варна.

За записване за участие можете да се обърнете към съответния отговорник на пунктовете:

Грета Георгиева –  тел. 087 7662523

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *