За Нас

img

За Нас

„Орган за защита на общите интереси на обучаващите се е Студентският съвет. Той се състои от представителите на студентите и докторантите в Общото събрание на висшето училище.“

Този цитат от Закона за висшето образование задава рамката на функциите на студентските съвети в университетите в България – звено, задължително за всяко едно такова учебно заведение. Ако искате да бъдете част от нас обаче забравете за сухотата на административните текстове (естествено и за тях си има хора, но за това ще говорим друг път), а се подгответе за едно напълно непознато преживяване.

Не смятаме за нужно да представяме структурата за пореден път, нито да си изтъкваме постиженията. Никога няма да отречем значението на добрата теоретична и практична подготовка за бъдещата ви кариера, но за да просперира наистина ви трябва доста по-обширна палитра от качества: Организационни умения, Личностни умения, Екипна работа

//students.mu-varna.bg/wp-content/uploads/2019/10/sc.jpg

Гарантираме ви, че няма по-добро място, където да ги развивате от Студентски съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна. Няма да лъжем естествено, че задачите, свързани със структурата, не са маловажни (а понякога изобщо не са и малко), но всеки, който може да се справи с предизвикателството, е поканен!

Председател на Студентски съвет

Уважаеми колеги, Казвам се Божидар Касабов и съм Председател на Студентски съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ гр. Варна. Добре дошли в нашия официален сайт, чиято основна цел е чрез своята иновативност и качествен дизайн да Ви предостави най-актуалната и важна информация, свързана със студентския живот в нашия университет.

Председател на Студентски съвет
Специалност Дентална Медицина

Структура на Студентски Съвет

Бойко Матев

Бойко Матев

Помощник Председател

Веселина Добрева

Веселина Добрева

Зам.- председател за Факултет Медицина

Емануил Тенчев

Емануил Тенчев

Зам.- председател за Факултет Дентална Медицина

Димитър Велев

Димитър Велев

Зам.- председател за Факултет Фармация

Кристина Куцарова

Кристина Куцарова

Зам.- председател за Медицински колеж и ФОЗ

Светослав Стоянов

Светослав Стоянов

Главен Секретар