„Уважаеми колеги,

От името на представляваната от мен дентална клиника Swiss Dentaprime, бих желал да предоставя на Вашето внимание информация относно конкурса за научен труд в сферата на стоматологията DENTAPRIME RESEARCH PRIZE DENTISTRY 2019.

Клиника Swiss Dentaprime ще връчи академичната награда за 4-та поредна година на официална церемония, която ще се състои на 30 март 2019 г. във Фестивален и конгресен център – Варна. Право на участие имат научни трудове с фокус върху денталната имплантология, написани или публикувани в периода 2017 – 2018 г. За пръв път в конкурса ще участват и представители на български университети.  Победителят ще получи парична награда в размер на 3000 евро.

Уверен съм, че конкурсът ще представлява интерес за студентите и докторантите на Медицински университет – Варна. Вярвам, че избралите Факултета по Дентална медицина към МУ-Варна са способни и умни млади хора, които са бъдещето на стоматологията в България и заслужават да бъдат мотивирани за развитие в научната област с инициативи като нашата.

Желаещите да участват молим да изпратят научния си труд, включително резюме от максимум 5 страници и кратка информация за себе си на e-mail: alexandrina.chankova@dentaprime.com или по пощата на адрес: Swiss Dentaprime, Варна, ул. 27-ма N1, до Александрина Чанкова. Кандидатури се приемат най-късно до 15 февруари 2019.

 

Благодаря предварително за съдействието!

 

С уважение,

Павел Радев“

 

-Из писмо от представител на клиника Swiss Dentaprime