Съгласно заповед № P-100-83 от 07.02.2017г. на Проф. д-р Красимир Иванов, д.м.н. – Ректор на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна:

Срокът за подаване на документи за стипендии за летен семестър на учебната 2016/2017г. е от 20 февруари 2017г. до 10 Март 2017г. за всички специалности от факултетите („Медицина“, „Дентална медицина“, „Фармация„), Медицинския колеж и филиалите на университета.

От 20 февруари 2017г. до 10 Март 2017г. – в webstudent.mu-varna.bg и в ws.mu-varna.bg в „заявления за стипендии“, с потребителско име и парола, издадени от МУ-Варна.

От 20 февруари 2017г. до 10 Март 2017г. – задължително на хартиен носител в:

  • Учебен отдел, ст. 205, сграда Ректорат – за специалности ОКС „бакалавър“ и „магистър“
  • Ст. 207 в Медицински колеж – за специалности ОКС „професионален бакалавър“
  • При организаторите по УД във филиалите в Сливен, Шумен, В. Търново

Студентите са длъжни да проверят успеха си и други данни относно кандидатстването за стипендия, които се виждат при попълването на „заявления за стипендии“ на webstudent.mu-varna.bg и ws.mu-varna.bg.

Ако са установени различия в данните, студентът се обръща към Експерт СД и СОС в отдел „Учебен“ и организаторите по УД във факултетите, Медицински колеж и филиалите, в рамките на определения срок за кандидатстване.

При върнати документи, следва да се отстранят пропуските и редактираните документи да се представят до 5 работни дни от изтичането на определения срок на кандидатстване.

Пълната наредба

Указания за отпускане на стипендии

Правила за отпускане на стипендии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *