Излезе от печат „Справочник за прием на студенти за учебната 2017-2018 година„. Той включва детайлна информация относно кандидатстудентската кампания и прием на нови студенти в Медицински университет – Варна през учебната 2017/2018 г. В него са поместени данни относно всички специалности в университета, както и подробности относно документалните разпоредби, изпитните изисквания и крайни срокове.

Съдържанието на справочника включва информация за специалностите в Медицински университет – Варна и Медицински колеж – Варна, както и Правилник за прием на студенти за учебната 2017/2018 г.

В него можете да намерите условия и документи за кандидатстване, примерни състезателни изпити, начини за образуване на бал и класиране и формиране на оценка от конкурсните работи.

Във финалната си част справочникът включва 9 приложения, касаещи срокове за подаване на документи, разпределение на приема за местата, субсидирани от държавата по квоти за всяка специалност, конспект за кандидатстудентските изпити по биология и химия за предлаганите специалности през 2017 г., указания за попълване на тест.

Към изданието са добавени и контакти на МУ-Варна по факултети и филиали.

Сборникът може да бъде закупен онлайн от сайта на университетското издателство тук или в книжарниците тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *