Уважаеми колеги,

Кампания “Псориазис” ще се проведе на 29.10.2017г. /неделя/. Основни организатори на кампанията са Асоциацията на Студентите – Медици в България – гр. Варна (АСМБ) и Асоциацията на хората с псориазис и псориатични усложнения, съвместно с Асоциацията на Студентите по Дентална Медицина (АСДМ), Асоциацията на Студентите по Фармация (АСФВ), Студентски Съвет и Медицински Университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – гр. Варна.

Мотото на тазгодишната кампания е: „Псориазисът – предизвикателството на моя живот!

Целта на тази инициатива е да информира обществото в града относно основната тема, да повишим толерантността по отношение на различието по между ни, както и да разберем какви са основните настроения в обществото във връзка с псориазиса. Ще се проведе анкета, на базата на която, ще се провери доколко гражданите са наясно със същността и лечението на заболяването. Основен акцент ще бъде поставен и върху разпространяването на рекламни материали с полезна информация. Пунктът ще бъде разположен на входа на Морската Градина (до Фестивален Комплекс) в град Варна, в часовия диапазон от 10:00 до 15:00 часа.

Ако искате да бъдете част от кампанията, можете да се запишете при Светослав Стоянов (0896016876), предоставяйки три имена, фак. номер, курс , имейл и телефонен номер. Краен срок за записване: 17:00 часа, 28.10.2017г. Важно е участниците да носят със себе си бели престилки по време на кампанията!

Бъдете част от това предизвикателство към обществото, защото все още вярваме, че ние можем да бъдем толерантни и съпричастни към хората с псориазис и те могат да бъдат наши приятели, служители, съпрузи, майки, бащи и т.н.!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *