На официална церемония на Българския фармацевтичен съюз (БФС) бе награден ректорът на МУ-Варна проф. д-р Красимир Иванов. Проф. Иванов бе отличен със сребърна значка за отлично партньорство и почетна грамота. Наградата се връчва за принос в развитието на фармацевтичното образование в България.

Събитието се състоя на 10 февруари и бе по повод честването на 10 години от създаването на съсловната организация на магистър-фармацевтите. Управителният съвет на БФС единодушно избра да присъди наградата на проф. д-р Красимир Иванов за неговия доказан професионализъм и оказвана през годините помощ при образоването на квалифицирани магистър-фармацевти.

С годишнината на БФС съвпадна и празникът на съсловната организация на магистър-фармацевтите. Събитието бе уважено от общински представители, както и от представители на университетските и медицинските среди.

Председателят на организацията проф. Илко Гетов се обърна към присъстващите с думите: „На този важен ден бих искал да благодаря на всички членове на съюза за свършеното през изминалите десет години, защото работихме всеотдайно и изправяйки се пред трудностите, останахме единни и верни на принципите на нашата съсловна организация!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *