Здравейте колеги,
За шеста година Факултетът по Фармация, с помощта на БФС и Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ Варна, организира Фармацевтичен бизнес форум, под наслов „Фармацевтичното образование – знания за практиката“, който ще събере фармацевтичното и медицинското съсловие в морската столица в периода 25-27 октомври 2019г. За пореден път всички студенти имат възможност да представят своите разработки, идеи и работа пред доказани преподаватели и експерти в областта на фармацията.

Шестият Фармацевтичен Бизнес Форум и научно-практическа конференция са насочени към фармацевтичните и дермо-козметични компании, фирмите за медицински изделия, дентално здраве, водещите експерти във фармацевтичната практика, както и преподаватели, специализанти, докторанти и студенти от цялата страна.

ЗАПИСВАНЕТО за участници и слушатели студенти продължава до 23:59ч. на 6 октомври /неделя/, като таксата за участие за слушатели и активни участници е 24лв с ДДС.

 • Заявка за участие с доклади и/или постери можете да подадете тук.
 • Заявка за участие на студенти и преподаватели като слушатели можете да подадете тук.

  *Заявката за участие се обработва само след заплащане на регистрационна такса, която не подлежи на възстановяване! Таксата участие осигурява материали към конференцията и достъп до програмата на форума.

През тази година организаторите на Фармацевтичния бизнес форум са подготвили по-иновативни и пряко засягащи студентите уъркшопи, които ще помогнат за по-добрата квалификация на бъдещите здравни работници.

УЪРКШОПИ

Уъркшопите за студентите по фармация ще се проведат в две сесии /сутрешна и обедна/ в сградата на Факултета по фармация, бул. „Цар Освободите​л“ 84.

          СУТРЕШНА СЕСИЯ /от 9:00ч./

 • HR компания Science up – workshop „Как да продадем себе си“– естествено практическо продължение на презентацията на представителите на компанията, която ще бъде изнесена по време на програмата през първия ден на форума – 25.10.2019г. петък. Уъркшопът ще помогне на студенти да се представят по-добре и по-уверено по време на интервю за бъдеща позиция.
 • Български червен кръст Варна – workshop „Първа долекарска помощ“. Медицинските специалисти, каквито са и фармацевтите,  непрекъснато трябва да надграждат знанията си съобразно бързоразвиващата се околна среда. Мероприятието ще се води от лектори на БЧК и включва както теоретична подготовка, така и създаване на практически умения.
 • Магистър-фармацевт Антон Вълев – Педиатрична аптека Ерудита и Централна научна аптечна лаборатория. Уъркшоп на тема „Магията на екстемпоралната работа“ – съвременни технологични решения за екстемпорално изпълнение на лекарски предписания.

  СЛЕДОБЕДНА СЕСИЯ
  /от 13:00ч./
 • Уъркшоп в две части:   Първа част – презентация от Пенчо Кехаяминчев, засягаща презентационните умения, която ще се проведе на 24.10.2019г. (четвъртък) от 17.00ч. в сградата на Факултет Фармация. Участниците регистрирали се в електронна платформа и успешно положили финален тест ще сформират група от 16 души, които ще вземат пряко участие в практическия уъркшоп, който ще се проведе на 26.10.2019г. от 13.00 часа в сградата на Факултет Фармация. Студентите, които имат желание да участват, но не са успели да получат място в практическия модул, ще могат да участват като наблюдатели.
 • HARTMANN България – пионер в здравеопазването и създаването на хигиенни продукти от 1818 г., проектирайки иновативни решения близо 200 години. Workshop със следните теми „Лечение на трудно зарастващи рани и Инконтиненция – възможни начини за управление на това състояние в ежедневието“.

Всички уъркшопи ще се проведат в сградата на Фармацевтичен Факултет на 26.10.2019г. /събота/ като точния час и зала, както и последователност ще бъдат обявени в програмата на събитието. Всички желаещи ще имат възможност да се запознаят с видеоматериал по тематиката, която ги интересува, ако не са успели да посетят уъркшопа, след приключване на форума.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЪРКШОПИ
става чрез подаване на имейл съдържащ 3 имена, телефонен номер и името на съответния уъркшоп на адрес pharmforumworkshops@gmail.com

Цялата програма за събитието можете да откриете тук.

 

Очакваме Ви!