Последните горещи дни за годината привършват и това може да означава само едно нещо – отново започват учебните дни…

с незначителната разлика, че нашите учебници вече се мерят с тонове, някои имат пациенти, а дори и мъжете проронват горчиви сълзи по изпити.

За всички първокурсници, на които тепърва предстои да усетят студентският живот в пълната му сила (и опитните студенти са поканени) сме приготвили малка „инициация“ в това, което ги очаква за идните нелеки, но определено незабравими години, а именно ежегодното FRESHMAN PARTY – ПАРТИ НА ПЪРВОКУРСНИКА.

За трета поредна година наш гост, при това доста ентусиазиран, е прословутият КРИСКО – един от най-обичаните български изпълнители. Негов партньор ще бъде хип-хоп дивата ТИТА и заедно ще направят това най-свежото събитие за 2017  (ако не в града, то поне в университета)

Наш домакин ще бъде X Disco Club (виж локация) на плажната алея, едно от най-култовите заведения във Варна, където можем да вдишаме за последен път глътка свеж морски въздух. Те щедро са осигурили преференциални цени на някои напитки специално за нас.

Очакваме ви на 20.09 (сряда) в  23:00ч., носете със себе си добро настроение и енергия, която да ви стигне чак до сутринта!

Партито е частносамо за студенти на Медицински университет-Варна, срещу представена студентска лична карта/ книжка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *