plakatНационалното представителство на студентските съвети (НПСС) откри процедурата за номинации в Юбилейното X-то издание на приза „Студент на годината“.

Желаещите да участват, могат да подадат своите документи до 20 Ноември 2016 година. Необходимо е да попълнят формуляр и да го изпратят на имейл адрес student@npss.bg .

В конкурса може да участва всеки студент или докторант, който е завършил успешно първи курс и има съответните постижения в областта, в която се обучава. Кандидатстващите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

Жури от водещи експерти във всички области на образованието, ще определи общо 12 награди в първа сфера на конкурса, в съответните области на образование- награда за „Най-добър чуждестранен студент в България“, „Докторант на годината 2016″ и „Студент на годината 2016″.

Националният приз „Студент на годината“ се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България.
Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред обществеността, удостоявайки учащи от всички области на висшето образование.

Повече за конкурса можете да научите на www.studentnagodinata.eu или на телефон 0882971013.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *