Победители в конкурс Ms and Mr MU-Varna 2019 „Secret agent edition“

Уважаеми колеги,

На 20.05 (понеделник) в “Summer CULT” (екс-клуб “4aspik”) се проведе тазгодишното издание на конкурсът “Ms and Mr MU-Varna“ под надслов „Secret agent edition“. Възпитаниците на университета имаха възможността да се насладят на представянето на колегите си на подиума, които се въплътиха в ролите на тайни агенти.

Конкурсът, организиран от Студентски Съвет към Медицински Университет – Варна е уникален сред другите конкурси от този вид, защото качествата, търсени в участниците, не са свързани с външността, а с поведението на сцената и личността. Шпионите имаха няколко кръга, в които да докажат, че заслужават титалата, а именно: „представи себе си“, кръг с медицинско облекло, кръг с носии и кръг с официано облекло по двойки.

Освен великолепното преставяне на колегите ни, за забавлението на зрителите бе подготвена една от най-богатите и разнообразни програми в историята на събитието. Танците на Метин Енимехмедов премахнаха всяко съмнение относно причините за множеството му призове за талант. Освен че съумяха да обучат нашите агенти на нелека хореогафия, Creators бяха приготвили и приятна изненада на сцената. Програмата ни бе запълнена и с огнени танци и уникалния глас на Сезгин Алков.

С непосилната задача да оценят нашите шпиони беше натоварено специално подбрано за целта жури от членове на академичното ръководство, бивши и настоящи ръководители на Студентски съвет и представители на спонсорите. Конкретно в състав: Проф. Димитричка Близнакова – Директор на Медицински колеж при Медицински университет – Варна, Инж. Деян Грънчаров – Помощник-ректор на Медицински университет – Варна, Проф. Стефан Пеев – Декан на Факултет по дентална медицина при Медицински университет – Варна, Д-р Тургай Калинов – Председател на Студентски съвет в периода 2017/2018 г., Божидар Касабов – Председател на Студентски съвет. Представители на спонсорите бяха Десислава Стефанова – Дейзи шоп, Силвия Якорудска – Барбаро и Николай Иванов – Рънърс.

Без да губим излишно време за повече приказки, наградените са както следва:

Жени:

  • Miss MU-Varna 2019 – Даниела Папазян 
  • 1-ва подгласничка – Виктория Симеонова
  • 2-ра подгласничка – Габриела Владимирова
  • Любимка на публиката – Габриела Владимирова
  • Лице на Daisy Shop – Симона Атанасова

Мъже:

  • Mister MU-Varna 2019 – Веселин Николов
  • 1-ви подгласник – Борислав Червенаков
  • 2-ри подгласник – Борис Борисов
  • Любимец на публиката – Светлин Панев

Честито на печалившите във формата! Всеки един от участниците положи значителни усилия и старания в подготовката си за конкурса, за което Студентски съвет им е безкрайно признателен.

Очакваме всички Вас на следващото издание на събитието

Водещи: Биляна Пенева и Иван Ангелов;
Сценарий: Елиф Мехмед и Бойко Матев;
Изработка на графиките: Илия-Пресиян Георгиев, Бранимир Владимиров;
Фотографи: Елина Андонова, Бранимир Владимиров, Димитър Велев с ръководител Мария Русева