Медикафе vol.11

Уважаеми колеги,

Отново дойде моментът за една от нашите любими кампании – „Медикафе“, която ще се проведе на 16.04 (вторник) от 19:30 часа във II-ра Аудитория.

Гост на единадесетото издание ще бъде проф. д-р Боян Балев, д.м. – началник на Клиниката по Образна диагностика към УМБАЛ „Св. Марина“ и ръководител на Катедра по Образна диагностика и лъчелечение към Медицински университет – Варна. Той придобива редица специалности във водещи клиники по образна диагностика и има над 200 публикации в български и чужди списания и научни форуми. Носител е на наградите „Лекар на годината – 2012 г.“ и „Лекар, на когото българите вярват 2017г.“, а съвсем наскоро бе удостоен и с награда на фондация „Св. Иван Рилски“ в категория „Образна диагностика“.

Кампанията се организира от комитет ,,Медицинско образование’’ към Асоциацията на студентите – медици в България – гр. Варна, съвместно с Асоциацията на студентите по дентална медицина – Варна (АСДМ), Асоциацията на студентите по фармация – Варна (АСФВ) с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ .

ЗА ЗАПИСВАНЕ:ТУК.