През месец октомври започва курса по „Клинична хомеопатия“ за академичната 2017-2018 година за лекари, стоматолози и студенти по медицина в горни курсове. Той предлага на настоящите и бъдещите лекари възможността да обогатят терапевтичната си палитра с метода на клиничната хомеопатия. Курсът се организира от МУ-Варна съвместно с Европейската школа по клинична хомеопатия (ЕШКХ).

Общата продължителност на обучението е 2 години, организирано в два модула.  Първата година (I-ви модул) включва 6 съботно-неделни семинара, втората година (II-ри модул) – 5 съботно-неделни семинара. Семинарите се провеждат веднъж месечно в периода от октомври до април с начален час 9:00 ч. Всеки семинар има планирана обедна почивка от 12:30 до 14 часа. В събота семинарът приключва в 17:30, а в неделя в 16:30 часа.

Завършилите първи модул продължават обучението си във втори модул. Всяка година от курса приключва с издаване на Удостоверение  от Български лекарски съюз  за кредитна оценка (курсът се кредитира като продължителна квалификация от БЛС). Успешно завършилите двугодишното обучение получават Удостоверение по клинична хомеопатия от съответния Медицински университет и от ЕШКХ.

Таксата за участие е 192 лв. В цената са включени всички учебници, учебни помагала и разпечатки на лекционните курсове.

Първият модул от курса стартира на 21-22 октомври от 8:15 ч. в Медицински университет  – Варна, ул. Марин Дринов №55,  Аудитория 2.

Графикът на семинарите вижте тук.

Крайният срок за записване е 16 октомври.

За да се запишете в курса, е необходимо:

  • Да попълнете всички полета на заявката за записване.
  • Да преведете по банков път таксата за обучение от 192 лева с основание за плащане трите имена на курсиста и избрания модул за обучение по банкова сметка:

IBAN: BG24 STSA 930 031 000 407 00

BIC: STSABGSF, Банка ДСК ЕАД, Клон Варна

  • Да изпратите: попълнената заявка за участие, копие от платежното нареждане и копие от Вашата диплома за завършено висше медицинско образование (за студентите – копие от първа страница на студентска книжка и страница на последния заверен семестър) на пощенски адрес гр. София 1408, ж.к. Южен парк бл. 29, вх. Б, офис 1, ЕШКХ – или на е-mail на EШКХ:  info@clinicalhomeopathy.eu

 

За повече информация: www.clinicalhomeopathy.eu

За контакти: д-р Татяна Бойкова – тел.: 0888929843 или на

е-mail: info@clinicalhomeopathy.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *