Уважаеми колеги,
за пореден път сдружение „Аз вярвам и помагам“ организира мащабно събитие, в което хиляди жители на Варна ще се включат, за да предадат събраните от тях пластмасови капачки.

То ще се състои на 13.04(събота) от 9:00 до 16:00ч. пред Катедрален храм-паметник „Успение Богородично“ гр.Варна. Със събраните средства от рециклираните капачки ще бъде закупена животоспасяваща медицинска апаратура в помощ на специалистите в СБАГАЛ „Проф. д-р Димитър Стаматов “ -Варна и отделението по детска хирургия на МБАЛ „Св. Анна“ гр.Варна за спасяването на човешки животи!

Във връзка с това комитетът по „Обществено здраве” към Асоциацията на студентите медици в България – Варна  съвместно със  Студентски съвет при Медицински университет- Варна и  асоциациите на студентите по дентална медицина (АСДМ) и фармация (АСФВ),  организира кампания „Зелен живот“. Тя ще се състои в два поредни дни, а пунктовете, където ще може да донесете вашите капачки в чували и торби, ще са в сграда Ректорат и Факултет по Фармация към Медицински университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – Варна. Събраните ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ ще бъдат предадени на фондация „Аз вярвам и помагам”.

Пунктовете ще бъдат достъпни на:
11.04 (четвъртък) от 13:00 до 17:00ч.
12.04 (петък) от 11:00 до 17:00ч.

Всеки, който желае, може да се включи в инициативата. Поканете свои близки, роднини и приятели, за да допринесем най-крехките човешки същества да получат шанс за активен и пълноценен живот. Малките действия водят до големи резултати!