В разгара на летния семестър, сред тежките дисциплини, практики и нарастващия брой колоквиуми, сме убедени, че всеки жадува за онзи миг почивка, в който захвърляме всичко и спонтанно се пренасяме в тотално различна ситуация, далеч от монотонното ежедневие. Ние смятаме, че този момент настъпи! И предлагаме заедно да обиколим света за една нощ. Може би повечето от Вас вече се досещат, че това, което имаме предвид, е превърналото се вече в традиция International Pulse Party.

Къде? – „Black Sheep Games” (ул. „Цар Симеон I” 27)
Кога ? – 01. Май 2017г. (понеделник) от 21:00ч

 Традиционно всички посетители, студенти и преподаватели на МУ-Варна, ще имат възможност да опитат от световно познати и никому непознати интернационални ястия. В комбинация с добрата кухня по-любознателните от вас ще могат да научат нещо повече и за културата на съответните държави.

 В допълнение към обстановката всеки един от вас ще може да изпробва уменията си на дартс, билярд, PinBall, джаги и др. Всички игри ще са на свободно разположение от 21:00 до 23:00, след което ще са на разположение срещу заплащане, като сумата на всяка се фиксира и отчита на час.

 И ако по време на четенето на това съобщение вече сте сигурни, че Вие сте този, който може да изненада всеки с кулинарните си умения, ето какъв е регламентът за участие:

  1. Всяка националност има право на 1 място в заведението. За тази цел се препоръчва работа в екип.
  2. Всеки екип разполага с бюджет от 80 лв. за продукти, нужни за изготвянето на ястията. Надвишаването на този бюджет се поема лично.
  3. Всеки екип трябва да има двама отговорници
  4. Всеки с желание за участие трябва да изпрати E-mail, на адрес: students@mu-varna.bg с лични данни (имена, специалност, курс, факултетен номер), като задължително посочи и коя страна ще представя. Краен срок за подаване – 09.04. (неделя)
  5. След обзор на записалите се всеки ще получи E-mail като обратна връзка и след одобрение ще трябва да изпрати списък с хранителните продукти, които са нужни на екипа за кулинарното им представяне.
    Краен срок за изпращане на списък с продукти – 14.04. (петък)

 P.S. Поради спецификата на някои от продуктите, характерни за съответната държава, те могат да бъдат заменени с еквиваленти на българския пазар. При отказ сумата се поема лично от кулинарния екип.

 И тъй като партито е частно, на входа е нужно да предоставите документ за самоличност (студентска карта или книжка, карта за библиотеката), с който да удостоверите, че сте студент или преподавател към Медицински Университет Варна. Всеки гост има право и на +1 придружител.

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *