Уважаеми колеги,

За трета поредна година Асоциацията на студентите по фармация във Варна, Thalloderma ООД Фармацевтични лаборатории съвместно с Асоциацията на студентите по медицина в България – клон Варна, Асоциацията на студентите по дентална медицина – Варна, с подкрепата на Студентски съвет  и Ръководството на Медицински университет – Варна, има удоволствието да Ви покани на Информационна кампания “Здраве(й) от природата.

В последните години тенденцията към прилагането на терапията с растителни препарати все повече нараства. Целта на кампанията е да информира обществото за полезните свойства на най-широко използваните и популярни български билки и благоприятното им въздействие при различни заболявания. Фокусът на кампанията тази година е лечението на проблемна кожа чрез растителни субстанции.

Събитието ще се проведе на 18-19 декември, ще включва информационна част на два пункта – Факултет по Фармация и Grand Mall Varna, като ще се разпространяват материали, съдържащи важна информация за свойствата на лечебните растения и положителното им въздействие при профилактика и лечение на различни заболявания. Всеки гражданин, проявил интерес, ще получи чаша чай, осигурен от нашите партньори  „Talloderma“.

Също така ще се състои и обучение на тема “Билки при проблемна кожа ”, с лектор маг. фарм. Галина Димова на 18 декември в 18:00ч.  във Факултета по фармация.

По време на него всички присъстващи ще имат възможността да участват във викторина с награди като тинктури и различни видове чай, осигурени от Thalloderma ООД!

ЗА ЗАПИСВАНЕ :

ПУНКТ ФАКУЛТЕТ ПО ФАРМАЦИЯ:

Илияна Стойчева +359 89 4890601

19.12 (вторник), 11:00-13:00ч.

 

ПУНКТ GRAND MALL VARNA:

Паола Петкова 089 4765822

19.12 (вторник), 16:00-18:00ч.

 

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *