Първо издание на кампания „Дентакафе“ с гост проф. д-р Стефан Пеев, Декан на факултет по дентална медицина

Уважаеми колеги,

Асоциацията на студентите по Дентална медицина във Варна с подкрепа на Студентски съвет при Медицински университет – Варна, АСМБ-Варна и АСФВ с гордост представя пилотното издание на най-новата си кампания – „Дентакафе„.

Това събитие цели скъсяването на дистанцията между студентите и техните любими преподаватели, като представя вторите в среда, различна от академичната. Този вид опознаване на нашите ментори спомага за по-добрата колаборация с тях, по-леко протичащ учебен процес и в крайна сметка по-приятна работна среда.

За пръв гост на формата бе поканен проф. д-р Стефан Пеев, д.м.н – Декан на факултета по дентална медицина. Освен като една от най-изявените академично личности сред специалистите по Дентална медицина в град Варна, проф. Пеев е известен като един от най-добрите лектори във висшето учебно заведение.

Каним всеки заинтересован студент (не само по специалностите обвързани с Факултет дентална медицина) да присъства на срещата с проф. Пеев на 22.05.2019 г. /сряда/ от 19:00 ч. в аудитория Димитър Клисаров на Факултета по дентална медицина.

За записване

Елате на чаша кафе (или чай) с Вашите любими преподаватели!